През годините HRS Bulgaria натрупа много опит и все по-добре разбира нуждите на бизнеса в подбора на персонал. Знаем, че назначаването на хора крие много рискове, особено за високи (мениджърски, директорски и др.) позиции. Ето защо вече предлагаме 360Insights – консултативен процес за подбор на висококвалифицирани кадри. Основава се на доказани научни оценки и излиза отвъд границите на традиционното търсене на кандидати. Намалява времето за заемане на позицията и увеличава задържането на нови служители.

Увеличава броя на задържани нови служители

Почти 100% от новоназначените служители все още работят в компанията след 12 месеца* от назначаването им.

Навсякъде, по всяко време

Кандидатите могат да бъдат разглеждани лесно и сигурно от всяко устройство с достъп до интернет.

Без въпросителни

Личностното оценяване, видео интервютата и въпросниците предоставят задълбочен анализ.

 • Сигурен онлайн достъп

  Работодатели и кандидати разполагат със свой собствен защитен достъп, за да може информацията да бъде лесно публикувана и преглеждана, като са спазени всички стандарти според GDPR.

 • Оценяване с McQuaig®

  360Insights включва задълбочена оценка на темперамента и поведението на кандидатите, както и анализ на позицията и необходимите качества за нея. Това оценяване се изпълнява благодарение на богатия опит на McQuaig® Institute в индустрията, за да можете да откриете правилния човек за вашата компания.

 • Видео представяне

  Кандидатите създават и публикуват свое собствено съдържание, за да могат да наблегнат на уменията и опита си, които считат за най-важни. Функция, създадена да позволи на работодателите да се „запознаят“ с кандидатите без нужда от интервю.

 • Онлайн дискусия

  Работодателите могат да задават въпроси на своя консултант по подбор на персонал и да обсъдят възможностите със свои колеги, използвайки системата за лични съобщения и оставяне на коментари за кандидатите.

 • Сравняване на кандидати

  Лесно могат да бъдат сравнени уменията, качествата и очакваните възнаграждения на кандидатите, което позволява по-бързо и информирано вземане на решения.

i-intro video
i-intro video
i-intro video
i-intro video
Slide Bottom

Калкулатор на загубите при погрешно назначаване

Изчислявали ли сте каква е реалната загуба за бизнеса, когато назначите някого, който си тръгва от компанията през първата година? Сега можете да разберете каква е цената, която заплащате.

ЗАПОЧНЕТЕ СЕГА

Кой използва тази платформа?

team

Работодатели

Преглеждат кандидати в движение и спестяват време, като интервюират само тези, които отговарят на изискванията им.

team

КандидатиКандидатите, които са преминали първоначалния подбор, са поканени да създадат личен профил, за да покажат интереса си към позицията.

team

Специалисти по подбор на персонал

Добавяйки своя опит при откриване и оценка на кандидатите, специалистите по подбор на персонал дават на клиентите си доказано по-добри резултати.

Спестете време и средства

Разгледайте кандидатите и проведете интервю само с тези, които отговарят на всички изисквания, за да спестите време.

Slide 1

Вземете информирано решение

Използвайте резултатите от въпросниците за ключови умения и личностни качества, за да изберете кандидати, които ще се впишат в културата и стила на работа в компанията.

Slide 2

Оптимизиран за мобилни устройства и таблети

Прегледайте кандидатите и предимствата им със своите колеги, като използвате което и да е устройство с iOS или Android.

Slide 3

Свържете се с нас за повече информация и безплатна онлайн демонстрация.

ЗАЯВЕТЕ ДЕМО